Vakantie in Antillen

Een Last minute vakantie op de Antillen is rijk aan cultuur. Zo kunt u diverse havenplaatsen, vissersdorpen en steden bezoeken. Marigot is de hoofdstad van Sint Maarten met twee havens; Port St Louise en Marina Port la Royale. De plaatselijke markten zijn zeker een aanrader voor de bezoekers. Philipsburg is de hoofdstad van Sint Maarten, kijk rond in het stadje en ontdek het door de eeuwen heen multifunctionele oude gerechtsgebouw, van gevangenis tot postkantoor. Fort Amsterdam aan de Sint Annabaai is gebouwd in 1635, groot en imposant met binnenplein, kerk en gouveneurspaleis. Het eiland Martinique wordt ook wel Bloem van de Cariben genoemd. De vulkaan en de rum distilleerderijen bepalen het aangezicht van het eiland met in het zuiden de Routes des Rhums.

De Last minute strandvakantie op Antillen is super

De diverse eilanden staan garant voor een afwisselende strandvakantie vanaf de Last minute vakantiehuizen op Antillen. De natuur is mooi, de stranden zijn wit en de onderwaterwereld is indrukwekkend. De stranden van Guadaloup zijn schoon en wit, de binnenlanden bijzonder met heuvels, vulkanen, watervallen en regenwouden. Zoals bijna overal kunt u hier fijn duiken, zwemmen, snorkelen, varen, surfen en zeilen. Bij Saint Barthemely liggen mooie stranden. U vindt hier tevens ideale duikomstandigheden dankzij de unieke onderwaterwereld, in het laagseizoen valt hier weinig te beleven. Saint Martin biedt naast schone en rustige stranden exclusieve duikexcursies voor beginners en gevorderden. Orient is een zeer geliefd strand met watersport, strandbars en veel winkels. Er is voor iedereen een strand dat aansluit bij uw wensen.

Verwen uzelf met een complete Last minute in Frankrijk

Er valt van alles te beleven vanaf de Last minute vakantiehuizen op de Antillen. Als u geniet van een strandvakantie komt u tijd te kort als u alle stranden wilt proberen. Saint Martin biedt een fantastische onderwaterwereld met een kleurige koraal en schitterende tropische vissen. De stranden zijn verschillend, op het ene strand kunt u rustig zonnen en op het andere bruist het van de watersportactiviteiten. Bezoek een typisch eilandstadje zoals Marigot met een markt, terrasjes en jachthaven. Fort Louis is in 1789 gebouwd als verdedigingsbouwwerk. De vestingmuren vormen samen met het strand en het stadje zelf is leuk om te bezoeken. Vanaf het hoogste punt van Saint Martin, de Pic du Paradis heeft u een prachtig uitzicht. Een wandeltocht door de prachtige natuur is absoluut een aanrader naar deze top. Het natuurgebied met fruitbomen, medicijnplanten en tropische dieren is onvergetelijk.

 

Stedentrips in Antillen