Trein

Vervoer per trein is heel comfortabel. Heel veel autobezitters kennen de vele mogelijkheden niet van reizen met de trein.  Wij informeren u graag zodat u nog plezieriger op vakantie kunt. Afhankelijk van de bestemming en het aantal personen kunt u goedkoper reizen met de trein.  De hogesnelheidstrein in Frankrijk en Europa is populair vanwege de korte reisduur en aantrekkelijke prijzen met korting voor groepen, voor gehandicapten, voor reguliere gebruikers, families met kinderen.  Informeer tijdens het plannen van uw vakantie naar de actuele prijzen en mogelijkheden.  

 

Ontdek het  gemak van reizen met de trein

U kunt kiezen voor een toeristische route per trein zoals de Chemins de Fer de Provence. Deze toeristische trein rijdt al sinds eind 1900 dagelijks tot veel plezier van de liefhebbers van Frankrijk. Als u wilt, reserveert u een compleet reisschema met een economisch voordeel; studenten kunnen hun studentenkaart vaak ook in Frankrijk gebruiken.  Een stedentrip of wintesportvakantie in combinatie met een treinticket is een mooi voorbeeld van een zorgeloze vakantie.  Uw vakantie begint zodra u uw plekje heeft gevonden. Zo nodig staat de treintaxi klaar, u arriveert uitgerust en zonder stress op de plaats van uw bestemming. De restaurants in de treinen voor langere afstanden zijn goed verzorgd, de slaaptreinen zijn een ideale oplossing als u na uw laatste werkdag voor uw vakantie direct wilt afreizen naar uw Franse vakantie adres. Slecht weer of files zijn niet uw probleem als u kiest voor reizen per trein. In steeds meer treinen vindt u een internetaansluiting zodat u altijd uw mail kunt checken en de kinderen kunnen hun spelletjes spelen op de computer tijdens een wat langere zit. 
 

De trein is van alle markten thuis

Ontdek ook de mogelijkheden van dagtochten maken in combinatie met een treinticket, het kan economisch voordeel bieden in de vorm van een gecombineerde ticket voor trein en museumtoegang, bijvoorbeeld. En wat dacht u van een vakantie met fiets, met de auto of een huwelijksreis met de trein naar een romantische bestemming met alle tijd voor elkaar? De combi van een treinreis met fietsvakantie is heel praktisch, u reist met de trein naar de locatie waar u wilt beginnen met uw fietsvakantie. Het zelfde geldt voor uw vakantie met auto.  Tijdig  reserveren is een goed begin van uw vakantie.